Nye indlæg

 
 
 

Småskitser ....

01-05-2012 21:00
farveblyanttegningFor tiden er der ingen større arbejder igang her hos mig. I stedet tegnes der div. skitser med forskellige materialer.
Ved min fødselsdag sidst i april fik jeg en æske med 36 farveblyanter ( og det var jo ganske dejligt ), nu er der lige det ved det at jeg aldrig har tegnet med farveblyanter af den gode gamle type ( jeg har lavet enkelte ting med akvarelfaveblyanter fra Koh-I-Noor ---- masiv farve, uden træindfatning ). Så denne nye æske med rigtige farveblyanter i kunstnerkvalitet har udfordret min nysgerrighed, Løget her til venstre er tegnet på A3 tegnepapir ( gave sammen med farveblyanterne :-) ... her beskåret til ca 26x26 cm.
 
 
 
Farveblyanttegning
 
Tegningen her er en ganske lille ting lavet med udgangspunkt i en blomst min kære hustru har sat på havebordet ..... tegningen måler ca 7x7 cm.
 
 
 
I dag har jeg "overfaldet blomsten en gang til ..... denne gang hele urtepotten og kransen som ligger på bordet rundt om urtepotten ...... igen er tegneregskaberne fødselsdagsgaver, men fra sidste år ..... blyanter og skitseblok i A6 format .... den færdige tegning kan ses her .... herunder er blomsterplanten er knap nok antyden .... urtepotten er længere og kransen er godt på vej ........ B, HB og 2H har været i sving
 
ufuldendt blyanttegning
 
Ved siden af dette tester jeg fsk pensler - russiske akvarelfarver mm. Herunder forberedelse til test af hvor lysægte akvarelfarverne er ..... farve nummer og farveprøve er lavet på et kraftigt akvarelkarton. Halvdelen af farveprøven er nu dækket med "sølvpapir" og det hele er tapet op på vinduet, så må vi se om en måneds tid hvor meget solen har bleget de enkelte farver. Her og nu må jeg konstatere at den første pensel jeg testede ikke tålte vand ...... den faldt fra hinanden mens jeg lavede de omtalte farveprøver ..... ( den er af kinesisk oprindelse, pris og andre detaljer ved jeg ikke noget op pt . )
penseltest

Kommentarer

Der er ingen kommentarer til dette indlæg

Skriv en kommentar

Tak for at du har brugt tid på at læse min blog. Du er velkommen til at kommentere hvad du har set.
Glimt fra Peters tegnehule - mest tegninger men også malerier og enkelte skulpturer